Personvernerklæring for
Advokathuset i Lillestrøm

Sist oppdatert: 05.11.2023

Vi verdsetter ditt personvern og ønsker å sikre at du forstår hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer våre praksiser knyttet til personopplysninger på Advokathuset i LIllestrøm.

Innsamling av Personopplysninger

Vi kan samle inn personopplysninger når du besøker eller bruker vårt nettsted. Dette kan inkludere informasjon som:

Bruk av Personopplysninger

Vi bruker personopplysninger for følgende formål:

Deling av Personopplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle en forespørsel fra deg eller for å overholde juridiske krav.

Sikkerhet av Personopplysninger

Vi tar rimelige tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang eller bruk. Likevel kan ingen overføring av data over internett være 100% sikker, og vi kan ikke garantere sikkerheten for informasjonen du sender til oss.

Google Maps og personvern

  1. Informasjonskapsler og bruksdata: Google Maps kan bruke informasjonskapsler og samle inn brukerdata for å forbedre tjenestene sine. Dette kan inkludere informasjon om brukerens nettleser, enhet, IP-adresse og stedsinformasjon.

  2. Google’s vilkår og personvern: For å få mer informasjon om hvordan Google Maps samler inn og behandler data, vennligst se Google’s vilkår for bruk og personvern.

  3. Brukerkontroll og valg: Du kan kontrollere personverninnstillingene dine i forbindelse med Google Maps ved å justere personverninnstillingene i nettleseren eller enheten.

Google Analytics

På vår nettside benytter vi oss av Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google, Inc. (“Google”). Google Analytics benytter informasjonskapsler, som er små tekstfiler som lagres på din enhet, for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet. Informasjonen generert av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet, inkludert din IP-adresse, blir overført til og lagret av Google på servere i USA.

Vi bruker denne informasjonen til å evaluere bruken av nettstedet, utarbeide rapporter om aktiviteten på nettstedet og tilby andre tjenester relatert til nettstedets aktivitet og internettbruk. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter der det kreves ved lov, eller der slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med andre data Google har.

Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til behandlingen av data om deg av Google på den måten og for de formålene som er angitt ovenfor.

Dine Rettigheter

Du har rett til å:

Endringer i Personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden med oppdatert dato.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer knyttet til vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på post@adv-hus.no.